Esetleg van e gyógymód arra, hogy hogy állítsam meg az orromban a fájdalmat,hogyan?!
esetleg van e gyógymód arra, hogy hogy állítsam meg az orromban a fájdalmat,hogy hogyan?!
Mindig amikor beteg vagyok, és veszek levegőt, belül irritálóan fáj az orrom, kb olyan mélyen amilyenen a covid teszt szokott lenni Bepanthen-nel kentem egy ideig, de nem használt Nappal elvagyok azzal, hogy zsepivel betömöm, és a számon lélegzek, de éjszaka nem bírom elviselni, és így aludni sem tudok, mivel már a bepanten sem használ
Válaszokat előre is köszönöm, Valami tipp hogy mivel álljon ez meg?
16L
Nasopax orrspray mivel a száraz levegő miatt orrnyálkahártya gyulladásod van.
Mindenképpen párásítani is kell a szoba levegőjét ahol alszol, sokat tartózkodsz.
Kb 65% páratartalom
Ha kamillávalvagy mentolossal inhalálsz esetleg, akkor az még rosszabb lesz!
Mindkettő szárít és ugye neked pont nem az kell. Csak szólok 🙂
Jobbulást! És nézd meg amiket írtam feljebb, orrspray stb
Ilyen problémával már illik orvoshoz fordulni. Szólj anyudnak, vagy apudnak, hogy ugorjanak át veled a gyermek házidokihoz, lehet továbbküld fül-, orr-, gégészetre, lehet ő maga megmondja, hogy mitől van.
Több tippem lenne nekem, is de látatlanban nem jó tippelni, mert egyik kezelése rontaná a másikat és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!