Mennyi esélyem van szívrohamra?
Figyelt kérdés
Két hete voltam EKG-n ahol rendben találtak mindent.
Pár órája elkezdett szurni egy pillanatig a mellkasom, majd felszökött a pulzusom. Aztán lejjebb ment majd ismét fel, majd újból lejjebb.
Azt hittem szívrohamom van, már majdnem mentőt hívtam.
Mi lehet a gond? Lehet valami komolyabb bajom?
Azóta eléggé be vagyok feszülve.
2022. márc. 11. 21:15
11/16 A kérdező kommentje:
Haziorvosnal is mertek egy hete akkor jó volt. Egyebkent egy eve ingadozott, volt hogy 150is volt. Szedek ra egy keveske gyogyszert azota de en meg 132-nel magasabbnak nem mertem az egy ev alatt se
2022. márc. 11. 21:58
12/16 anonim válasza:
Sem a 100, sem a 130, sem a 120 nem rossz szisztolés érték, szóval nem igazán értem mi a probléma???
A fő kérdésben pulzusról gagyogsz, később már szisztolés értékről. Össze vissza dumálsz. Már írtam, az agyadban vannak problémák...
14/16 A kérdező kommentje:
Jólvan ember normálisan is le lehet írni, nyilván aggódok ha először fordul elő, menjetek azt sz0pjatok le egymast ha ilyen nagy az osszhang, ha meg nem tetszik valami tekerd tovabb azt csumi
2022. márc. 11. 22:24
15/16 anonim válasza:
Dik a szívrohamos fiú, egyből Coelho idézeteket tol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!