Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire fáj a proktológiai...

Mennyire fáj a proktológiai vizsgálat?

Figyelt kérdés

Aranyerem van, ezt akarom megmutatni, kezelési tanácsot kérni. Mennyi ideig tart? Mennyire fáj? Kellemetlenebb, mint egy prosztatavizsgálat?

Olyanok tapasztalatát várom, aki élt már ilyet. Előre is köszi.

2022. márc. 1. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Maga a vizsgálat kellemetlen, de egyáltalán nem mondanám, hogy fájdalmas. A kezelés már inkább.

A prosztatavizsgálattal nem tudom összevetni, mert nekem olyanom nincsen :D

2022. márc. 1. 13:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem akarok túl expliciten fogalmazni, de olyanra vonatkozott a prosztatavizsgálattal való összehasonlítás, hogy mennyire nyúl fel? Csak egy ujjal? Mennyi időre?

Milyen kezelés jár fájdalommal? Mik a tapasztalataid?

2022. márc. 1. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én nő vagyok, tehát prosztata vizsgálaton még nem voltam (nem is leszek :). De aranyér vizsgálaton már voltam terhesség után.

Hát, kb 5 mp volt. Egy ujjal vizsgált, alig nyúlt fel. Se fájdalom, semmi.

Ettől ne félj.

Pedig nekem lehetett volna kellemetlenebb is, mivel negyedfokú aranyerem van... De semmi fájdalmat nem éreztem.

2022. márc. 1. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2022. márc. 1. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!