100egység hosszú hatásu inzulintol lehet nagy baj ha csak úgy beadja valaki?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 17:12
1/3 anonim válasza:
Igen. Normál esetben a szervezet annyi inzulint termel, amennyi kell. Ha erre pluszban valaki rányom x dózist, az halálos is lehet. Ráadásul 100 egység nagyon sok.
2/3 anonim válasza:
Ez elég sok, szerintem már bele lehet halni. Egy kis plusz inzulint még egészséges ember szervezete le tud kezelni, valamennyit egy cukorbeteg is. De ennyit már szerintem nem. Azért ha azonnal mentőt hívnak és kiderül, hogy ez történt, tudnak segíteni szerintem.
3/3 anonim válasza:
igen, ha több az inzulin mint kellene akkor jobban csökken a vércukorszint mint kellene, a túl alacsony vércukorszint pedig rosszullétet, tudatzavart, és akár halt is tud okozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!