1/11 anonim válasza:
Az elmúlt 2 évben merre jártál?
2/11 anonim válasza:
Állítólag van valami ilyesmi nevű vírus, meg világjárvány, de én nem hiszem, szerintem ez a Certificate Of Vaccination IDentification rövidítése lehet, szóval mindenkit be akar csipelni billgécc (és társai), ezért találták ki az egészet. A teszt is úgy kamu, ahogy van, a hüllők így gyűjtik be az emberek DNS-mintáit, hogy aztán jól felhasználják ezeket az emberiség ellen. Sokan bedőltek már nekik, vigyázz, hogy te ne ess ebbe a csapdába!
3/11 anonim válasza:
Ugye trollkodsz???
Koronavírusjárvány ?? - mond ez neked vmit?
5/11 anonim válasza:
De mostmár ébrednek fel az emberek bizonyos okokból adódóan 🙂
6/11 anonim válasza:
Az elmúlt két évet busmanok vagy hasonlóak között töltötted? Esetleg hajótörött voltál egy lakatlan szigeten?
7/11 anonim válasza:
Konteó,pánikkeltés,nincs is koronavírus.A haverom annyira rosszul viseli hogy mélyaltatásban küzd az életéért.Én is voltam covidos.Kb minden munkatársam volt covidos.Áá pánikkeltés az egész....ki az a hülye aki elhiszi..
8/11 anonim válasza:
az ukrán háború következménye!
9/11 anonim válasza:
Az elejétől számítva mindenképp lehetne pánikkeltésnek mondani ahogy a média felhajszolta, más különben meg egy a háttérhatalom által megcsinált vírus amit lehet Kínára fogni meg Amerikára... Elvileg Kínából származik a vírus, és a denevér DNS-ében is benne van, de valójában ez egy hadászati vírus az összeesküvés elméletek szerint
10/11 anonim válasza:
9: Putyin műve. Figyelemelterelő eszköz volt, amíg előkészítették a mostani háborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!