Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Édesapámnak vizesedik a...

Édesapámnak vizesedik a hasa,6 hónap alatt hatalmas lett neki. Sokat iszik, ebből a vizesedésből mi lehet a legrosszabb? Mire számítsak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!🙂

Hogy van apukád?

2024. máj. 6. 19:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Gyògyszereket kell szednie de amilyen àllapotban volt "teljesen"helyrejött.Rendszeres kontrollra kell jàrnia az orvoshoz vérkép ézés minden de teljesen normàlis életet él nem tudom meddig, de ha ìgy marad még sokàig élhet.
2024. máj. 9. 03:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök!!🙂

Jó egeszséget! Jó életet kívánok!!!

Köszönöm, hogy válaszoltál. Ez bizonyítja, hogy mindig van esély!

2024. máj. 9. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát kedves 8as látom fingod nincs arról miket hadoválsz itt össze. Mivel a párom ebben a betegségben halt meg és én végigasszisztáltam a betegségét tudom milyen ez. Neki 2017ben kezdődött, akkor már lemondtak róla,de kapott még 6 évet..sok vízhajtó,vitaminok stb. de tavaly jött a vérszékelés mint szövődmény. Egész 2023 azzal telt hogy kórházba be kórházból ki..borzalom volt..2024 február 8-án elhunyt..mert a hasvíz baktériummal fertőződött be..ja 2020ban két húgyúti fertőzése volt szintén a májzsugorodás miatt.
dec. 15. 06:58
 15/17 anonim ***** válasza:
szedte a Lagalont és a Hepamerzet is..de ez csak időhúzás volt..a transzplantáció segített volna csak..de amikor az orvosoknak ez eszébe jutott jött a covid is..2020ban..így fel se került a várólistára..neki még cukorbetegsége is volt mellette..a májzsugor mellett.
dec. 15. 07:00
 16/17 anonim ***** válasza:
a két húgyúti fertőzés után 48kgsan küldték haza..annyi ereje nem volt hogy kimenjen a WCre
dec. 15. 07:02
 17/17 anonim ***** válasza:
élt 68 évet..sajnos vagy 10-15 évet elvett magától az italozás miatt
dec. 15. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!