Apám hazahozta a covidot és az egész család beteg lett, legyek rá mérges?
Mondtuk neki anyukámmal, hogy NE járkáljon feleslegesen, hordja a maszkot a rendesen, kerüljön mindenkit mindenhol.
Eddig megúsztuk, erre csak sikerült összehoznia neki.
Elmegy nektek süteményért mert szeret titeket és szeretne valamivel kedveskedni erre ez a hála.
Nagyon remélem, hogy kamu a kérdés.
Ha nem akkor nagyon szomorú, hogy ide jutottunk.
Te teljesen lökött vagy, ilyen debil kérdést rég láttam kiírva.
Mit kéne tennie apádnak? Élve koporsóba bújni az ágy alá 10 évig???
A mostani covid sokkal gyengébb mint egy influenza vírus, komolyan, van aki még bekajalja ezt a halálos vírus mesét???
De ha alapbetegségeik vannak és egyébként is így féltek a vírustól, ugye MINDANNYIAN HÁROMSZOR BE VAGYTOK OLTVA????????
Mert akkor kicsi az esély, hogy komoly bajotok legyen.
Amúgy:
- minden héten járok piacra;
- Karácsony óta legalább 4 alkalommal hoztunk süteményt vagy rendeltünk tortát (a tortarendelés két odamenetelt jelentett: egyszer, mikor megrendeltem, egyszer, mikor érte mentem).
Emellett természetesen járunk élelmiszerboltba, meg minden másfajta boltba, ahová szükséges. Fodrászhoz is (ott pl. levesszük a maszkot), én masszőrhöz is.
Sőt, munkánk miatt sok emberrel érintkezünk. Pár hete egy közvetlen kolléganőm lett covidos, szerencsére mi ketten a kollégámmal nem kaptuk el. Kislányom szeptember óta kétszer volt itthon karanténban, mert velük érintkező óvodai dolgozó lett koronavírusos.
Ráadásul busszal járunk munkába is.
Háromszor oltottak mindketten, a negyedik most jön tavasszal.
Nem a sütemény a lényeg, azt én szúrtam el hogy megemlítettem, elhiszem hogy a jószív vezérelte Őt.
Hanem hogy felesleges köröket nem futunk egy ilyen helyzetben hanem ha eddig kibekkeltük, akkor ez maradjon is így. (annak ellenére hogy van védettség)
De gondolom hetente többször is mennek boltba, nem?
Eljárnak dolgozni, emberek közé, nem?
Használják a tömegközlekedést, nem?
Ezekhez képest elhanyagolható plusz kockázat, hogy egyszer sütiért is elment, ami nem létszükséglet.
Simán lehet, hogy pár nappal előtte kapta el, amikor kenyeret vett az élelmiszerboltban. Vagy amikor busszal utazott a munkahelyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!