Ugy nem normalis ha az egyik emlobol folxik ver vagy valadek?
Tegnap reggel vettem eszre, a pizsama felsomon hogy a jobb emlomnel egy folt volt ott es ez csak a jobb emlombol folyhatott ki...
De ma reggel mar nem volt folt a masik pizamamon... szerintetek?
Milyen gyakran valadekozhat az emlo ?
Sose hallottam még egyetlen lánytól se, hogy a melleire emlőként hivatkozna :o
Nem normális ha vérzik.
Es felul faj a mellem ;(
Hat en nem hiszek ebben, vagyis nem akarok ebben hinni, de eleg nyugtalanito... es nem tudjatok, hogy milyen gyakran jon valadek/ver? Naponta? vagy hetwnte par alkalommal?
Az egészséges mell nem váladékozhat semmenyire, ha váladékozik (főleg ha vérzik) az nem normális orvoshoz kell fordulni.
Terhes nőknél tejszivárgás normális.
Mikor voltál utoljára emlőszűrésen?
Sajnos a vérző váladék a mellbimbőból az emlőrák egyik tipikus jele, a legjobb, ha minél hamarabb elmész ellenőriztetni.
Bizonyára hallottad már, hogy minél korábban felfedezik az emlőrákot, annál hatékonyabban gyógyítható.
NE VESZTEGESD AZ IDŐDET, NE SZÍVASSAD MAGAD!!
Sosem voltam meg... 30 eves vagyok, de sosem voltam, influenzas sem szoktam lenni, engem orvos kb 5 eve nem latot...
A mellem es hatam is faj sajnos es a jobb mellbimbom is faj, vagyis olyan fura... de azota sem folyt ki onnan semmi... talan mar nem lesz tobb ilyen, biztos csak a hormonok " szorakoznak "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!