Légcsőgyulladás lázzal meddig tarthat?(covid utan vagyok)
Figyelt kérdés
Covidos lettem .Múlt hét szombat,vasárnap 40fokos láz .Azóta köhögés,legcsofajdalom.3napja kaptam antibiotikumot de nem érzem hogy használna.Érzem hogy le van rakódva a hurut de nem jön fel semmi.Minden nap lázas vagyok igaz már csak max 37,6ig megy fel .meddig tarthat ez az állapot?illetve mindenképp át fog menni hurutos kohogesbe?nagyon ég a Légcsovem.addig míg nem szakad fel el se fog múlni?(magas C+D vitamint ,legcsoteat,erdomedet,illóolajokat,broncho vaxomot ,propolisz szedek. vér oxigén szintjét merem 95-98kozotti.holnap kell mennem dokihoz ha nem lesz jobb.De mit tudna még adni ?így is elég erős antibiotikumot adott ,el vagyok keseredve már2022. febr. 13. 19:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem az orvos tudni fogja, de lement a lazad ami azert javulasnak tudható be.
Köhögésre nem jó az antibiotikum, arra köhögés csillapító vagy olyan kell ami feloldja a letapadt valadekot. Ezt az orvosod fogja tudni.
Azért azt olvasni mindenhol h a covidnak elég hosszú elhuzodo mellekhatasai vannak. Post covidnak hívják. Legyél türelmes, tudom hogy nehéz, de Vegulis annyi tragedia történt másokkal szerencse hogy te ennyivel meguszod.
Jobbulast kivanok
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy már annyira legyengült az immunrendszered, hogy Aids-es lettél?: [link]
4/7 anonim válasza:
Ha nem tudod felköhögni, akkor majd ír fel a doki köptetőt, vagy próbálj inhalálni.
Jobbulást kívánok
6/7 anonim válasza:
Gondolom irgalmatlan hülye vagy utolsó!
Puszi: egy oltott
7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok oltva...Nekem szokott lenni többször légcsőgyulladás láz nélkül enyhe .Most már 1hete elmúlt a láz ,de még mindig sokszor köhögök...nagyon nehezen jön fel .meg mi fog le van picit rakódva.Orvos szerint ez eltarthat hetekig .köszönöm a normális válaszokat
2022. febr. 19. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!