Ez melanoma (bőrrák)?
2022. febr. 11. 19:38
1/9 A kérdező kommentje:
hétfőn van időpontom orvoshoz, de egyébként fáj és van rajta ez kitüremkedés,ezen fogok izgulni, nagyon rossz? :(
van egy régi képem pár éves , akkor belenőtt egy pattanás és verzett, de semmi gond nem lett.
2022. febr. 11. 19:43
3/9 anonim válasza:
Nem biztos, de az aszimetria és az elmosódott szélek gyanúra adnak okot. A fájdalom lehet egy elzáródott faggyúmirigy is. Biztosat csak a szövettani vizsgálat után lehet mondani.
4/9 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg semmi. Nekem több ilyesmi anyajegyem van, a bőrgyógyász sosem mondott rá semmit. Eddig csak 2 anyajegyet kellett levetetnem, és azok mind teljesen feketék, erősen pigmentáltak voltak. VISZONT, írod, hogy fáj, ami nem normális. Viszont maga a kinézete az elég átlagos szerintem, viszont az, hogy fáj, az nem normális. Mondjuk lehet, hogy ismét egy pattanás növekedhet, azért fáj? Nem tudom, mindenesetre szerintem kinézetileg normálisan néz ki. De persze a legjobb biztosra menni, de szerintem fölösleges aggódni ezen.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát másmilyen mint régen volt, sötét kitüremkedés sem volt, van benne egy hólyag, az inkább már gennyes és igen fáj, szúrós fájdalom.
Én sem aggódnék annyira ha mindig ilyen lenne.
Köszönöm a válaszokat. :)
2022. febr. 11. 20:22
6/9 anonim válasza:
Ez egy begyulladt anyajegy, azért fáj. Az orvos majd kezeli. Nem látni olyan súlyosnak, nyugodj meg.
7/9 A kérdező kommentje:
koszii
2022. febr. 17. 13:12
8/9 anonim válasza:
Mi lett a diagnózis? Megírhatnád hogy tanuljunk belőle!
9/9 A kérdező kommentje:
minden rendben volt, csak az arcomon van,több napfény éri, belenőhetnek dolgok, sokkal jobban figyelni kell, több veszélynek van kivéte.
2022. febr. 22. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!