Másnak is ilyen durván hat ez az orrspray?
Figyelt kérdés
Náthás voltam /vagyok és rinofluimucil orrsprayt ajánlottak. Meg is vettem, 2 napja fújtam és semmi.
Majd mára brutálisan megindult tőle az orrom. Elhasználtam wgy doboz zsepit. Konkrétan 5 percenként fújom az orrom és nem marad abba a dolog.
Másnak is így hatott ez a cucc? Kezd nagyon kellemetlen lenni már nagyon erős orrhnagom van.
2022. febr. 7. 21:59
1/5 anonim válasza:
Ott más gond van, arcüreggyulladásra tippelek
2/5 anonim válasza:
Én most Novorint használok, amúgy Covidos vagyok. Tegnap patakban folyt az orrom, ma már szerencsére rendesen hat az orrcsepp. Ettől függetlenül olyan vagyok, mint akit elütött egy busz. 😅
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Addig jó amíg folyik. Nem tudjuk megállapítani, hogy a te esetedben ez normális-e vagy allergia a cuccra, de nekem anno a Nasic-kal volt ez, helyi allergia váltotta ki, ki is dobtam.
4/5 anonim válasza:
Nekem az orrspray orrvérzést okozott. Ma már nem használok, mert polipnak hitték az okot. Szerintem kérdezd meg a gyógyszerészt vagy a dokit.
5/5 A kérdező kommentje:
Arcüreggyulladásom van,azóta koderült.
2022. febr. 8. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!