Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mézes Tea jó a nyirokcsomó...

Mézes Tea jó a nyirokcsomó megnagyobbodás ellen?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 15:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Jó.
2022. febr. 5. 17:32
 12/28 anonim ***** válasza:

1: PET CT nyirokcsomó vizsgálatra?

Te nagyon hülye!

Oda már azok mennek akiknek diagnózisuk van hogy igazolt rákos betegek,és a áttéteket,stádiumot, malignitását akarják meghatározni..

A nyirokcsomó vizsgálathoz elég egy sima ultrahang is,ami meghatározza típusát,méretét is.

2022. febr. 6. 22:00
 13/28 anonim ***** válasza:

Bocsi 3-asnak szolt

Sorry 1-es ☺️

2022. febr. 6. 22:01
 14/28 A kérdező kommentje:
C, D vitamin? Már jó sok ideje ott van. Fájdalmatlan.
2022. febr. 6. 22:09
 15/28 anonim ***** válasza:

Irtad hogy kapar a torkod és fokik az orrod. A nyirokcsomó amiatt nagyobodott meg.

A vitaminokat jó ötlet szedni,bőséges C vitamin,kis multivitaminnal kiegészítve.

2022. febr. 6. 22:16
 16/28 A kérdező kommentje:
Ja. De nem 2,5 hónapja. Újra fogalmazok: 2,5 hónapja (legyen 3) kaptam egy oltást. Erre rá pár napra megfaztam. Ki gyógyultan és több mint 2 és fél hónapon át meg volt nagyobbodva. Tünet nélkül. Most újra orr folyás ilyenek tegnap este lázas is voltam.
2022. febr. 6. 22:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Értem amit írsz, de egy nyirokcsomó akár évekig is megnagyobbodott lehet. Ha nem nő akkor nincs vele teendő.

Tudom miről beszélek mert én is emiatt jártam hematologushoz.

Ha ilyen tüneteid vannak inkább covidra,vagy infulenzára gyanakodnék.

Ha nagyon pánikba vagy keress fel egy hematologust és mond el panaszaid,majd eldönti hogy malginus-e a csomó vagy nem. ( Ezt ultrahanggal állapítják meg)

2022. febr. 6. 22:38
 18/28 A kérdező kommentje:
17-es.Mostmár minden oké. Nyirokcsomók itt vannak most nagyon kicsik. Volt már ilyen kicsi lett nyomkodtam viszonylag sokat és újra nagyobb lett. Ez normális? nincs már semmi bajom ez a lázas betegség volt a családba több embernek is. De a nyirokcsomók akkor szerinted biztos nem rák?
2022. febr. 9. 20:31
 19/28 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak.

Nagynak érzem, de az ultrahang szerint, csak 0,5cm-eresek. Mint egy kus borsó. Az meg nem téved,mert elég modern a legtöbb helyen ez a készülék,és már miliméteres pontossággal is letud mérni szerveket, elváltozásokat.

Nekem az egészet mutatta képernyőn a radiológus,így mindent láttam.

A hemat doki azt mondta hogy 2cm alatt nem kóros,de a szerkezete (reaktív) és ha akár a szövettan is negatív akkor nem kell vele foglalkozni.

Állítólag szövettant nem nagyon szoktak készíteni ha reaktív típusról beszélünk,csak ha már panaszok vannak,vagy növekedik,esetleg régóta ott van.

Ha nagyon aggódsz, keress fel egy hematologust, hogy esetleg meghatározzák a nyirokcsomó típusát.

2022. febr. 9. 21:02
 20/28 A kérdező kommentje:
Régóta ott van. Neked mióta van ott?
2022. febr. 9. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!