Covid okozhat ingadozó vérnyomást?
Egy éve nagyon fájt a fejem, elmentem kardiológushoz ahol ingadozó vérnyomást mértek. Emiatt gyógyszert szedek azóta. Akkor nem teszteltek sajnos, de akörül emlékszem, hogy akkor kezdődött hogy furán éreztem az ízeket szagokat egy jó fél évig. Arra gondoltam hogy az is lehet hogy Covidos voltam és amiatt volt kilengés a vérnyomásomban.
Nem lehet, hogy akkor nem is kéne gyógyszert szedni? Amúgy mindig jókat mérek azóta. Napközbe 110-125/60-70 éjszaka pihenéskor 100 körül szokott lenni, van hogy meg picit kevesebb.
2,5mg Coverex as szedek
20/f
Sajnos erre csak az élet adhat igazi választ. Bár nem vagyok szakorvos, viszont kamaszkorom óta küzdök vérnyomás-problémákkal, amiket újra felerősített a COVID.
Bár én 71 éves vagyok és nem 20, mint te. Sajnos 15-30 év közötti ismerőseimnél, akik még a II. járványhullám idején (2020 őszén) estek át a fertőzésen és hasonló panaszokkal küzdenek, azoknál másfél év után sem javult a helyzet. A szaglás és az ízlelés régen visszatért.
Sajnos nem kizárt, hogy soha nem fog megszűnni a vérnyomás gondod.
Nem ilyen dolgok miatt stresszeltem.
Csaladi okok, plusz melo, es panikbeteg lettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!