Egy hónapja időnként fáj a jobb lábam, az első héten még a bal fájt oltás után. Vérrög kizárt, igaz?
Figyelt kérdés
Gondolom már csinált volna valamit ha vérrög lenne, igaz? Kicsit parázom ezmiatt.2022. febr. 1. 19:05
1/5 anonim válasza:
Hát persze...a negyedik oltás meg javítani is fog rajta.
2/5 anonim válasza:
Sokaknak fáj a lába az oltás után, van akinek tombózisa lett, én csinálnék valamit a helyedben megelőzés képpen. Én egy ismerősömnek vadgesztenye krémet vettem, az azt írják jó ilyen dolgokra.
3/5 anonim válasza:
Millió féle oka lehet annak, hogy elkezdett fájni a lábad. Egyébként igen, ha verrogod lenne, már rég kijott volna. Ne parázz, de ha gondolod és az megnyugtatna akkor menj el orvoshoz. És lehetőleg kerüld el messziről az oltásellenes, mellekhatasos csoportokat, mert csak feleslegesen beparaztatnak kamu álhírekkel..
4/5 anonim válasza:
Hu milyen emberek járnak ide? Ajánlok egy krémet a problémára, és senki szerint nem hasznos a válasz? Jesszus... Mentem is, agyhalottak gyülekezete..
5/5 anonim válasza:
Ajánlottál egy krémet meg azért elkezdted remisztgetni szegény kerdezot teljesen alaptalan dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!