Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Romlott tojástól mire számítha...

Romlott tojástól mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Jelenleg görcsöl a hasam, émelygek...

Anyám romlott tojást használt fel az ételhez, ami törötten lett behozva és állt a meleg konyhában, mikor van 100 tojásunk és adunk el... Nem figyeltem mit csinál az elmebajos, mert lazám megeteti mindig a romlottat, penészest, megkékült szalámit szokott az iskolába is küldeni régen... És akkor még neki áll feljebb, ha szólsz neki, ha valami egyértelműen megromlott...

Utólag jöttem rá, ha látom mit művelt, nem eszek, vagy nem engedem neki belerakni.

Megérte spórolnia, hogy van 100 tojásunk és ki..szott 40 Ft-ért ad egyet...

2022. jan. 29. 13:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azóta már volt 3-szor hasmenésem, talán vége... Reggel direkt mondtam neki, hogy dobja ki a tojást... Szerintem valami betegség lehet, hogy csak azért is megeteti a romlottat, mikor ott van 100 új... Annak az értelmét nem látom, hogy utána kifosod, hányod mindent, rosszul vagy, de megetettük, akkor nem vész kárba? A romlott sajtoknak a papírját is ki szokta cserélni és közli, hogy a penészes még tegnapi és a boltban is hónapokig tárolják... A savanyú virslit is megetette, hiába szóltam, hogy beleharaptam rossz.. Akkor van szerencsém, ha nem fogy el és el tudom tüntetni, lehúzni a wc-n, ha szerencsém van és nem figyel, hogy megeszed-e. De honnan tudtam volna, milyen tojást rak bele, azt hittem kidobta...

Ezek után tényleg semmit nem eszek meg, amit csinál...

2022. jan. 29. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő igénytelen az anyud, már megbocsáss. Valóban az lesz a legjobb megoldás, ha magadnak főzöl ezentúl.
2022. jan. 29. 18:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma nekiállt sütni:

Volt még egy három hetes sajtdarabkája, meg volt száradva, körbe penészes... Mondom azt már ne rakd bele, dobd el, penészes. Erre nekiállt ordibálni és, hogy azt tegnap vette (3 hete legalább) és még az jó, akkor nagy ordibálások közepette kidobta... De a tejfölért már nem szóltam, maradt egy kanál egy hete lejárt, még régebben bontott büdi az egyik doboz alján, azt még belerakta, "tejföl nem romlik meg".

Könyörgöm teljesen penészes sajtot ki használna fel?

2022. jan. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!