Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyik patikában kapható...

Melyik patikában kapható covid gyorsteszt a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10, álnegatív lehet. Pl rossz mintavétel miatt, de mivel volt +, így tuti.
2022. jan. 30. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
A mentős gyorsteszt is negatív. Minden esetre már én is kíváncsi vagyok. Eddig megfàzva sem voltam, mióta covid van.
2022. jan. 30. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Azért csinálnak pcrt, ha az negatív, mert attól még lehet pozitív is igaziból...
2022. jan. 30. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Istenem, mennyi analfabéta van itt...

A kérdés ez volt: "Melyik patikában kapható covid gyorsteszt a legmegbízhatóbb?"

Erre az a válasz, hogy az összes ugyanazt a gyorstesztet árulja. Azt nem kérdezte, hogy a gyorstesztek közül melyik a legjobb. Azt kérdezte, hogy melyik patikában kapható a legmegbízhatóbb gyorsteszt... Ha az összes ugyanazt árulja, akkor vajon melyik? (Költői kérdés volt.)

2022. jan. 30. 17:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig egyik gyorsteszt sem 100%-os, tehát ezt nem lehet megmondani, hogy számára melyik lesz a legjobb közülük. A kórházban is úgy kezdik, hogy gyorsteszt, ha negatív, akkor vértesz, ha az is negatív (most kapaszkodjatok meg!), akkor még egy vérteszt! Igen, még a vérteszt eredményét is duplán ellenőrzik, mert az sem 100%-os.
2022. jan. 30. 17:10
 16/16 anonim ***** válasza:
14, csak 1 van, de o legalabb ki tud oktatni, hogy igaza van, ami szerintem cuki, helyeske
2022. jan. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!