Ha egy Jansen-el vagyok beoltva es most lesz egy pozitív pcr tesztem akkor meghosszabbodik az igazolványom?
A kormány közleménybe az szerepel, hogy aki 2 oltás után fertőzött lesz, annak további 6 hónapig jó lesz az igazolvány
Mikor Jansent kaptam tavaly májusba arról volt szó hogy abból egy oltás az megfelel két más oltásnak.
Gondolom most már ez nem így van..
Ha nem oltatsz akkor nem lesz igazolvány
Ha engem kérdezel ezért ne oltass de persze te döntessz
A törvény szövegében szerepel, hogy az egyadagos oltás (ez itthon csak a Janssen) teljes értékűnek minősül, és a hat hónap hosszabbítás ugyanúgy jár fertőzés esetén, mint a kétadagos oltóanyagoknál.
Köszi szépen a válaszokat, azért merült fel bennem a kérdés mert ugye az új kormány rendeletbe az áll hogy:
“Az egydózisú jansennel oltottak esetében 6 hónapon belül fel kell venni a megerősítő második oltást ahhoz, hogy az igazolvány érvényes maradjon”
6.
És? A 2 oltásosoknak is 6 hónapon belül fel kell venni még egyet, hogy érvényes maradjon. Mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!