Mitől lehet?Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egy hónapja kezdődött a szédülés tudom az eszén de elszèdülök mintha nem is ebbe a világba lennék.Az éjszaka rosszabb a sötétbe egy két órát kínlódok mire eltudok aludni, rám jön valami furcsa szédülés,lever a víz utána kiráz a hideg,becsukom a szemem olyan mintha meg lenne dagadva a szemem,olyan mintha valamiért meg ilyednèk el önt valami furcsa remegés.Agyi CT rendben, vér vizsgálat rendben!2022. jan. 25. 21:11
11/19 A kérdező kommentje:
10.Huu nem tudom milyen az mint ha lebegnèk,nekem olyan érzés mintha valami elboritaná az agyam vagy hogy írjam,meg be csukom a szemem mintha dagadt lenne.
2022. febr. 3. 16:55
12/19 A kérdező kommentje:
Inkább olyan mintha burában lennék hallok mindent tudom az eszem,fekszek és gondolok valamire egyszer csak végig fut valami az egész testemen mintha megilyednèk.
2022. febr. 3. 16:58
13/19 anonim válasza:
Nem szorongsz valamitől? Nem fojtasz el valamit? Ha szervi baj nem mutatható ki, érdemes lenne pszichés irányba menni.
14/19 A kérdező kommentje:
Szervibajt még milyen vizsgálattal lehet igazolni hogy nincs baj?
2022. febr. 4. 17:38
16/19 A kérdező kommentje:
EKG-t csinált a házi orvos negatív,fülèszeten nem voltam még.Köszi
2022. febr. 4. 19:25
18/19 A kérdező kommentje:
Vérnyomás mikor mérem jó,a cukor is a vér vételen jó volt.Szem miatt lehet szedülni?
2022. márc. 14. 16:12
19/19 anonim válasza:
Igen, a szem miatt is lehet: nem megfelelő szemüveg miatt is, vagy szemüveg hiánya miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!