Jobb lenne, ha hánynék? SOS
Nagyon rosszul vagyok órák óta, még a munkahelyemről is hamarabb leléptem. Úgy érzem, mintha el lenne rontva a gyomrom, és mintha ott ülne az ebéd amit fél 3-kor ettem.
Jobb lenne, ha hánynék? 90%-ig biztos vagyok benne, hogy elkerülhetetlen, csak nekem mindig hosszas, erősen szenvedős hányinger előzi meg. Sajnos most is már olyan szitű a hányingerem ami 5 évente egyszer fordul elő talán. :S
Mit tegyek?
Én ilyenkor belehajolok a vécébe és szívom a "vécé szagot". Attól garantáltan megindul fél órán belül. :D
Félreértések elkerülése végett, takarítom a vécét, de akkor is van egy szaga. :D
Szerintem jobb lenne.
Nekem ilyenkor az segít, ha iszom valami jó szénsavas italt, aztán a lavór fölé hajolva büfizek, amennyit csak tudok. Ettől, ha nagyon hányingerem van, 5-15 percen belül szokott megindulni.
Hányjál. Ígyis úgyis az lesz a vége. Minél előbb kijön, annál jobb.
Csak behajolsz a WC fölé, kicsit öklendezel és már jönni is fog.
#2: a kóla pont nem a szénsavval segít.
Több orvos is ajánlotta már az ismeretségi körömben a kikevert szénsavas kólát hányinger csillapításra, és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!