Van olyan gyógyszer amit mindennap kell szednetek? Mire?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 02:21
1/9 Isti22 válasza:
Allergia.
De nem KELL, illetve nem is szedem minden nap, csak két-háromnaponta, ha már zavaróan folyik az orrom.
2/9 anonim válasza:
Bisoprorol 5mg,negyed szem szívritmuszavarra, mióta covidos voltam (2020 december).
4/9 anonim válasza:
Ivabradine, adexor prolong
Szívproblémák
6/9 anonim válasza:
Hát, igazából nem "kell", csak rászoktam, azért kell, amennyiben az orrcseppett gyógyszernek nevezjetjük. 10 éve folyamatosan használom, nélküle nem kapok levegőt az orromon. :/
9/9 Senior Séf válasza:
23 éve még volt hatféle, aztán bedurrant az agyam és a kukába borítottam a gyógyszeres fiók teljes tartalmát. Életmód váltást hajtottam végre és azóta egyetlen megveszekedett tabletta sem volt a számban. A gyógyszerek szinte kivétel nélkül csak tünetet kezelnek, magán a betegségen nem változtatnak. (Legfeljebb rossz irányba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!