Magas láz, fejfájás és enyhe szemfájdalom. Mitől lehet és mikor forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma reggel óta folyamatosan kúszik fel a lázam, 37,4-ről egészen 39,2-ig. Fejemen kívül és enyhén az egyik szememen kívül nem fáj semmim, nem köhögök, nem folyik az orrom. Gyengeség, fáradtság étvágytalanság, hidegrázás. Mitől lehet ez? Mikortól forduljak orvoshoz?2022. jan. 19. 22:59
1/11 anonim válasza:
Kovid. Hívd fel a háziorvost vagy hozass gyors tesztet valakivel.
2/11 anonim válasza:
Covidtól lehet, és holnap hívd a háziorvost.
3/11 anonim válasza:
Simán lehet influenza id, tipikus tünetek.
6/11 anonim válasza:
Oltást kaptál mostanában? Elmúlt 3 hétben?
7/11 anonim válasza:
Ez valószínű covid, most 1 hónapja voltunk benne, a szem- és fejfájás megvolt, bár mi lázasak nem voltunk, de a többség az.
8/11 anonim válasza:
Nekem ugyanezzel 3 negatív teszt lett covidra. Más betegség is létezik, nemcsak covid.
9/11 A kérdező kommentje:
Kb másfél hónapja kaptam meg a 3. oltást. Persze ez nem zár ki semmit.
#8-as, neked mitől volt?
2022. jan. 20. 10:28
10/11 anonim válasza:
9# Nem tudni hogy mitől, én oltás után/miatt lettek ugyanilyen panaszaim, oltásra rá 2 hétre, két hét láz/hőemelkedés stb. antibiotikumra rendeződött.
6#8# vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!