Létezik, hogy ennyi idő után meggyógyuljak a covidból?
Feltehetően múlt hét szombaton kaphattam el. Kedden kezdődtek a tünetek (enyhe torokfájás, kaparó érzés), majd szerdán volt a "legrosszabb" és szerdától máig teljesen el is múlt minden tünetem.
Kedden antigén gyorsteszt pozitívat mutatott, szerdán PCR is megerősítette ezt.
Az illető akitől elkaptam szombaton, feltehetően előtte 6 nappal fertőződött meg és ő ezen a héten lett egyre rosszabbul. Neki láza is van, fáj a háta, folyik az orra, köhög, stb.
Neki két pfizer oltása volt, én 2 sputnikra kaptam egy modernát tavaly novemberben. Létezik, hogy ez számítana, vagy teljesen random a dolog?
Lehet, omikron terjed, három oltással is meg lehet fertőződni enyhe tünetekkel, ha teszt igazolta nyilvánvalóan covid volt, hamis pozitív tesztek nem jellemzőek.
Attól, hogy tünetmentes vagy még fertőzhetsz, a karantén teljes hosszát töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!