Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy ideje vettem észre hogy...

Egy ideje vettem észre hogy néha egyes szavaknál fordítva írok egy egy szótagot. Persze azonnal észreveszem és javítom is. Pl jelmez helyett jelzem... hypohonder vagyok és figyelgetem is azóta. Más esetleg tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés

#Szótag tévesztese
2022. jan. 14. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hm. És hogy gépelsz Kérdező?

Én pl 10 ujjas gépeléssel írok, akár percenként 200 karaktert is, de de pont emiat gyakran tele van typoval az írásom, mert gyorsabb az egiyk ujjam mint ahogy számítom. Pl "hogy"ból gyakran "hgoy" lesz.

De jelmezből sosem lesz jelzem, mert tök máshogy kell gépelni a kettőt.

De két ujjas pötyögésnél ez szerintem esélytelen, ott az ember sorra veszi melyik betű jön és arra bök rá. A diszgráfiánál a betűfelcserélések simán jelen vannak, én ezért gondoltam erre.

6os vagyok (aki nem az 5ös, szóval ketten kb egyszerre írtuk ugyanazt:D)

2022. jan. 14. 10:49
 12/13 A kérdező kommentje:
10 újjal gépelek ugyan de nem olyan borzasztó gyorsan... ott nem igazán fordul elő ez... főképp telefonon... lehet ilyenkor sietek legjobban vagy nem igazán figyelek oda mit írok vagy nem tudom
2022. jan. 14. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Anyway, nincs olyan bajod amivel érdemes lenne foglalkozni:)

Örülj neki! :D

2022. jan. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!