Akinek kifejezetten enyhe covid tünetei voltak, mik voltak azok?
Illetve van-e alapbetegsége?
Közösségbe kell mennem a héten többször is, de enyhe tüneteim vannak, persze lehet csak egy lightos megfázás, de nem akarok egy csomó embert megszivatni.
Köszönöm a válaszod.
Harmadik oltásom is volt már, de vannak alapbetegségeim, amik miatt elvileg fogékony lennék a covidra, ezért nem tudom elképzelni hogy enyhe tüneteim legyenek, oltással együtt se.
Nekem is egy nagyon picit kapar a torkom, az orrom inkább csak csöpög, ezek nagyon enyhék, illetve volt lázam, ami elmúlt. Egyébként meg teljesen jól érzem magam és meg is feledkezem róla, hogy van tünetem.
Hiába veszekedtek ezen, mindenki más véleményen van. Valakinek be lehet adni, valakinek nem. Én az utóbbi közé tartozok.
Érdekes, volt 3 ismerősöm akiknek semmi alap betegségük nem volt, megkapták az oltást és nagyon betegek lettek ,felvették a másodikat és utána sajnos elhunytak. Ugyhogy ezek után nekem ne akarja beadni senki,hogy nem nép írtás és nép butítás folyik mindenhol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!