Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ingadozó vérnyomással néha ha...

Ingadozó vérnyomással néha ha bulizok gáz?

Figyelt kérdés

23 vagyok, egeszseges vekony, edzek.

Ingadozott a vernyomasom ezert irtak fel 2,5 mg gyogyszert. Viszont korombol adodoan elottem az elet ilyenkor mint a fiatalok nagy resze szeretek eljarni bulizni stb. Belefer olyankor vagy lehet valami kovetkezmenye? Amugy ha mérem mindig jó

2022. jan. 7. 22:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Mar kajak olyan gondolataim vannak mar neha hogy 23 evesen infarktust kapok vagy valami, ezeken izgulok, ahellyett hogy az eletet elveznem
2022. jan. 7. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Járj nyugodtan bulizni ugyanúgy, az ingadozó vérnyomás nem halálos betegség.

Még alkoholt is ihatsz, csak arra figyelj, hogy ne a sárga földig idd le magad. Bár ezt makk egészségesként sem ajánlják.

2022. jan. 7. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg a dokival, hogy ilyen betegség és gyógyszer mellett mit kell kerülni. Nem hinném, hogy a bulizás annyira ártalmas lenne, ha nem azt érted alatta, hogy drogozás, részegségig piálás.
2022. jan. 7. 23:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem drogozni szeretnék, de nyilván ha elmegyek bulizni iszok, esetleg be is rugok, de nem ket naponta.

Amugy volt hogy bepiazva megmertem es meg akkor is k.va jo vernyomast mertem

2022. jan. 7. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ingadozik a vérnyomása. A vérnyomás nem egy állandó érték.

Szerintem nyugodtan mehetsz.

2022. jan. 8. 03:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, h ne igyál hányásig, képszakadásig.
2022. jan. 8. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!