Miért ekkora a koronavírus halálozás Magyarországon?
Ma 2022.01.07-van.
Magyarország Népessége: 9,75 millió
Magyarországon a korona vírus miatt meghaltak száma: 39 759
Ausztria Népessége: 8,917 millió
Ausztriában a korona vírus miatt meghaltak száma: 13 844
Ausztria a szomszédországunk tehát még csak nem is van távol tőlünk.
Szerintem látszik a különbség.
Csak egy szavazást indítok róla: Kinek a hibája?
(Vagy nincs is hibás?)
Így van!Mindenki covidos b+ :D
Meg ha bekerül a kórházba bármi miatt bárki akkor tuti valami finom kis rezisztenst összeszed benn vagy a covidot tényleg
Mégis ki lehet a hibás vajon?:D
Én azért hozzátenném, hogy biztos nem egyedül amiatt van, mert mindenki covidos halottként van elkönyvelve.
Magyarországon sajnos eleve eléggé elhanyagolják az emberek az egészségüket. Szóval kevésbé figyelnek oda ilyenekre, például megfelelő étkezésre, mozgásra, rendszeres szűrővizsgálatokra.
A betegek száma is nagyobb itt mint más országokban, például a rákos betegségek aránya itt nagyobb más országokhoz képest. Ha Európát nézzük, akkor szerintem biztos.
Azt már meg sem merem említeni, hogy az egészségügy sem olyan jó mint amilyen kellene.
Azt akartam ebből kihozni, hogy egy olyan országban ahol sokan betegek, sokaknak van legyengült immunrendszere, sokan szenvednek rákos megbetegedéstől, ahol eleve több a túlsúlyos és/vagy cukorbeteg ember más országokhoz képest, ott ez azért maga után vonja azt is, hogy az emberek könnyebben betegednek meg súlyosan a covidtól.
Ezért: [link]
"Magyarországon mindenki, aki elhalálozik és pozitívnak bizonyult valamikor is koronavírus tesztre, azt hozzászámítjuk a halálesetek közé."
Nincs elég ápoló,aki úgy állna betegek mellé ahogy kellene .
Ezeket a súlyos Covidos betegeket mozgatni kellene,ne a hátukon feküdjenek csak.Csoda hogy a legyengült tüdő gyulladást is kap.
Ez egy burkolt nép írtás ami itt megy .
Ebben,meg az áfa nagyságában világ elsők vagyunk.
Az mindenképpen gond, hogy kormányutasítás miatt nem mutathatja meg a média a kórházak állapotát. Nem nyilatkozhatnak az orvosok. Sokak csak a kórházba kerüléskor jönnek rá, hogy ez a vírus nem vicc.
Ami nagyobb baj, hogy a kórházak se oszthatnak meg fontos adatokat, taapasztalazokat egymással. Ez rontja az ellátás minőségét.
Így van utolsó
Erről van szó.Ezt nem értik sokan és rettegnek mintha Ebola volna vagy nem is tudom pestis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!