Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pattanások ellen tudnátok...

Pattanások ellen tudnátok valami hatásos dolgot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 vagyok és egyre több pattanásom van.Igazábol nem olyan sok viszont eléggé zavaró. Meg pont az arcomon van több ezért sem jó:(Tudnátok valamit ajánlani rá ami nektek hatásos? Neten nem nézelődtem mert nyílván minden bolt a saját krémét fogja isteniteni..Ezért kérdezem meg itt mert ti a tapasztalatokat tudjátok elmondani. Mi a "legjobb" krém ami segíthet? Láttam vannak ilyen arcmaszkok is( nem igazán értek ezekhez mert semmi ilyet nem használtam)

#krém #pattanás #kenőcs #Pattanásellen
2022. jan. 4. 18:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Skinsmart.hu-rol tanultam mindent, nagyon hasznos kis oldal.

Ami nekem segitett: jo arclemoso, hidratalo, aha savas hamlaszto, niacinamide, c-vitaminos szerum es fenyvedo. Arcmaszkokat en nem hasznalok, nem latom ertelmet, de biztos ebbol is vannak jok, passz.

Kozmetikusnal is jartam parszor (kb 4x) o kitisztitotta a boromet rendesen, aztan ennyi. Mar 2 eve egyaltalan nem voltam, nem volt szukseg ra :)

2022. jan. 4. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál kezd, ő elmondja, pontosan a te bőrödre mi lenne a megfelelő kezelés.
2022. jan. 4. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Vannak szerek persze amik segítenek rajta, pl amit bőrgyógyász ír fel, de szerintem fontos lenne az okát kideríteni,megvisgálni az étrended, nem eszel e sok édességet pl vagy nem vagy e laktóz érzékeny. Esetleg nincsenek e hormonális problémák. Lehet nem ártana probiotikum kúrát tartani, mert a bélrendszer nem megfelelően működése is kivetülhet. Illetve vannak egyéb rossz szokások, pl h fogdosod ott az arcod nem kizárólag tiszta kézzel,pl telefonozás közben vagy tömegközlekedés után.
2022. jan. 4. 18:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász és kozmetikus
2022. jan. 4. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A D-vitamin hiánytól vannak. Naponta 4000NE D-vitamin, 5000NE A-vitamin, és 200mg szerves magnézium kell a felszívódáshoz. Nyáron természetesen sokat kell a napon lenni fedetlen testtel, de a leégést elkerülve. Érdemes még a bélrendszerre is odafigyelni, hogy legyen minden nap székletürítés.
2022. jan. 4. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk szerintem a nappal vigyázzon ha nem akar bőrrákos és jó ráncos lenni.
2022. jan. 4. 18:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor majd elmegyek egy kozmetikushoz vagy esetleg borgyogyaszhoz.

3# Sportolok szóval az étrendre próbálok teljesen figyelni ezzel valószinüleg nincsen gond. Viszont laktózérzékeny vagyok és tejet viszonylag sokat iszok(laktózmenteset) Meg néha néha olyan tejterméket ami nem latózmentes.( bár mostanában nem igazán ettem olyat). Lehet a tejtermékkel leállok egy időre vagy legalább is minimalizálom mivel van olyan nap amikor 1 liter tejet simán megiszok.

#5 az edzés miatt figyelek a vitaminokra tehát nem hinném hogy ez az oka.Viszont szerintem természetes fény az kéne mert mostanában észrevettem hogy elégge fehér vagyok.. Ami nálam nem gyakori mert szerencsére nagyon hamar barnulok. Csak télen nehéz napozni illetv÷ a napon lenni🤣

Általában napi 2×szoktam wczni mivel viszonylag sokat eszek és az anyagcserém is gyors

2022. jan. 4. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
"tehát nem hinném hogy ez az oka." Ha nyáron nincs pattanás, most meg van, akkor ugyan mi okozhatja? Nem kell hozzá túl sok ész.
2022. jan. 4. 19:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Pattanásom viszonylag régóta van már..Az nyáron is volt csak akkor inkább több helyen most pedig egy helyen van több.
2022. jan. 4. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
2022. jan. 4. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!