Pattanások ellen tudnátok valami hatásos dolgot?
Skinsmart.hu-rol tanultam mindent, nagyon hasznos kis oldal.
Ami nekem segitett: jo arclemoso, hidratalo, aha savas hamlaszto, niacinamide, c-vitaminos szerum es fenyvedo. Arcmaszkokat en nem hasznalok, nem latom ertelmet, de biztos ebbol is vannak jok, passz.
Kozmetikusnal is jartam parszor (kb 4x) o kitisztitotta a boromet rendesen, aztan ennyi. Mar 2 eve egyaltalan nem voltam, nem volt szukseg ra :)
Köszönöm a válaszokat! Akkor majd elmegyek egy kozmetikushoz vagy esetleg borgyogyaszhoz.
3# Sportolok szóval az étrendre próbálok teljesen figyelni ezzel valószinüleg nincsen gond. Viszont laktózérzékeny vagyok és tejet viszonylag sokat iszok(laktózmenteset) Meg néha néha olyan tejterméket ami nem latózmentes.( bár mostanában nem igazán ettem olyat). Lehet a tejtermékkel leállok egy időre vagy legalább is minimalizálom mivel van olyan nap amikor 1 liter tejet simán megiszok.
#5 az edzés miatt figyelek a vitaminokra tehát nem hinném hogy ez az oka.Viszont szerintem természetes fény az kéne mert mostanában észrevettem hogy elégge fehér vagyok.. Ami nálam nem gyakori mert szerencsére nagyon hamar barnulok. Csak télen nehéz napozni illetv÷ a napon lenni🤣
Általában napi 2×szoktam wczni mivel viszonylag sokat eszek és az anyagcserém is gyors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!