Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most ez mitől lett? Koronavirus?

Most ez mitől lett? Koronavirus?

Figyelt kérdés
3-4hét alatt legogytam 10 kilót. Koronavirust elkaptam de a fogyásom már a virus elött beindult kb másfél héttel. Több mint 1 hétig lázba voltam,erős köhögésem volt eléggé megviselt ez a virus sok tünettel 2 hétig volt eléggé intenziv. Mostanra nagyon gyenge lettem de már az étvágyam jobb . De 3 napja elég jól tudtam enni de semmitse tudok hízni.Ami még zavaróbb hogy többször volt véres székletem ,a székletemen tetején végén párcsep vér és a wc papiron élénkpiros vér. Ez nemtudom mitől lett. Wc zés után szokott fájni kicsit a végbélnyilásnál. Nemtudom mire gondoljak de ez a fogyás meg véres széklet ez megrémiszt. Koronavirus okozhatja ezt? Gyógyszert csak algopirint szedtem lázcsillapitasra. Nemtudom annak lehet e ilyen mellékhatás...

2021. dec. 30. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

A legjobb lenne, ha orvosnak szólnál!

Orvos jobban tudja, mint mi

2021. dec. 30. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Orvos jobban tudja, mint mi!

1-es voltam!

2021. dec. 30. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
A kovidtól fogytál ennyit. Èn kórházban voltam 6napig a vírus miatt, 6 nap alatt, 8kg-ot fogytam.
2021. dec. 30. 12:19
 4/10 A kérdező kommentje:
És a véres széklet?
2021. dec. 30. 12:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Az mitől lett

..

2021. dec. 30. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne halogasd megkérdezni ezt orvostól mert utána kell nézni ennek hogy mitől lehet.
2021. dec. 30. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a széklet tetején és a WC papíron van élénkpiros vér, az legtöbbször aranyér, vagy végbél berepedés. Nem szokott túl kemény lenni a székleted, vagy hasmenésed nem volt? Mindkettőtől lehet. Valamilyen aranyér kenőcsöt, vagy kúpot használj és ha nem múlik, akkor menj el sebészetre, vagy proktológushoz. Refluxos nem vagy? Én akkor fogytam hirtelen 10 kilót amikor kijött a refluxom. Persze háziorvossal beszélj, gondolom kellene vérkép és esetleg más vizsgálatok is.
2021. dec. 30. 14:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát lágyabb meg higabb széklet volt de régebben is volt hasmenésem
2021. dec. 30. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy élénkpiros a vér vagy sötétebb. A sötét a nagyobb gond, az a gyomorból vagy a bélrendszer felsőbb szakaszából jön.
2021. dec. 30. 15:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Wc papiron élénk piros.
2021. dec. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!