Mit csináljak ilyen magas pulzussal??
Figyelt kérdés
Nagyon magas a pulzusom és sehogy nem megy le. Nem mozogtam, nem ért stressz, vagy akármi ami megmagyarázná. Majd’ kiszakad a mellkasom, nagyon megijeszt. Szokott magas lenni, de nem ennyire. Teljesen nyugalmi állapotban van mérve. Jelenleg 167.2021. dec. 28. 17:09
21/29 A kérdező kommentje:
De nem tudom kontrollálni, bárcsak tudnám. Mindig is stresszes voltam orvosnál, normál esetben felment a pulzusom 100 körülire. De ha a mostanira megy rá a plusz az már rengeteg
2021. dec. 28. 18:25
22/29 anonim válasza:
Hívd ki őket és add fel a kontrollt! Eszméletlenre mérgezett embereket is meg szoktak menteni, ez a dolguk. Kicsit bízz bennük!
25/29 A kérdező kommentje:
Igen, behoztak. Csináltak kardiológiai valami vizsgálatokat, de azokkal nincs semmi baj, ugyhogy bent tartanak. Meg elkuldtek pszichiaterhez, mert szerintuk a stressztol van.
2021. dec. 29. 21:10
27/29 anonim válasza:
Na, köszi a választ! Tényleg nagyon stresszes vagy mostanában? Kezelnek amúgy valamivel?
28/29 anonim válasza:
Nekem volt már jó pár pánikrohamom, de soha nem volt 110 feletti a pulzusom, úgyhogy tényleg kezdeni kell azzal valamit!
29/29 anonim válasza:
9/28 A kérdező kommentje:
Nem kaptam oltást
Akkor még az orvos se nagyon fog veled szóba állni.
Engem mentővel vittek sürgősségire, és már a mentős is ellenőrizte az oltásaimat. Különben el sem visz.
Tudod, ők is félnek a vírustól. (ha te nem is )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!