Mit javasolnátok?
reggelire ettem egy banánt, utána 30 perccel edzettem egy kicsit megterhelőbben. miután lezuhanyoztam elkezdtem szédülni, de gondoltam csak leesett a vércukrom, sokszor elő szokott fordulni, valamint gyakori az is, hogy elájulok (vérvételen,szemészeten,kardiológián, szinte mindenhol voltam, semmit nem találtak csak vashiányos vagyok, vas tablettát szedek)
szóval azt gondoltam, hogy ez megint csak egy kisebb rosszullét, de mikor 10 perc után se múlt el, lefeküdtem
bevettem egy algopyrint mert nagyon fájt a szemöldököm vonalában a szemem fölött/mögött a szemem
ezt olyan 5 perc múlva ki is hánytam, azóta szinte 15 percenként szabályosan hányok, izzadok, remegett mindenem, semmi erőt nem éreztem a testemben.
dél után sikerült aludnom olyan 3 órát, utána jól éreztem magam, viszont az előbb megint hánytam
még a gyógyszer se marad meg bennem azzal a 2 korty vízzel, így nem tudom mihez kezdjek
a tanácsokat, esetleg tapasztalatokat megköszönném
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!