Van itt olyan ember aki egyáltalán nem fél ettől a korona vírustól és el se kapta?
Nyilván nem akarom elkapni, de nem félek és lekopogom, hogy még nem kaptam el sosem idáig. Beoltva sem vagyok. Tv-t én sem nézek soha, se híradót se semmit, a hírportálokat sem bújom napi szinten, nem nézegettem, melyik nap hány fertőzött van, engem csak azok a hírek érdekelnek ezzel kapcsolatban, ha bejelentenek valamit, ami érint. A maszkot, ahol kell, felveszem. Amikor nem kellett, nem tettem fel.
Nagy tömegbe eddig sem jártam. Alaposan kezet mosok itthon, de ez eddig is így volt, kézfertőtlenítőt akkor használok, ha nem tudok kezet mosni.
Nyáron voltam beteg (az előtt csak 2 éve), számomra egyértelmű volt, hogy megártott a sok légkondi, anyám nyaggatott, hogy teszteljek, ezért teszteltem, de tudtam, hogy nátha és negatív lesz.
Szerintem is bőven lehet köze egymáshoz a rettegésnek és annak, hogy valaki elkapja. Ezt is lekopogom, de alig ismerek embert a közvetlen környezetemben, aki elkapta. Az az 1-2 ember, akikről tudok, még 2020-ban kapták el, oltás sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!