Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha valaki nem kezeli a tüszös...

Ha valaki nem kezeli a tüszös mandulagyulladást mi lesz vele?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez széles skála.

Ha rendszeresen visszatérő(nézz utána mi számít annak egy évben belül X alkalommal lesz gond a manduladdal) akkor már érdemes elgondolkodni sőt ajánlott a kivétele.

A szervezetednek egy gócpontja lehet, és könnyen rámehet akár a szívedre is(szívizomgyulladás pl simán lehet egy gennyes tuszos mandulagyulladas következménye, ezekre is jók az antibiotikumok

2021. dec. 20. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha egy évben pl csak 1x volt? Nekem az van most gyógyulok ki de a torkom nem fáj de látok rajta fehér cuccokat meg a nyakamon ki tudom tapintani a mandulákat (vagyis asszem azokat) és náthás vagyok egy kicsit még de nem fáj a torkom.
2021. dec. 20. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát az a baj hogy ez is nyilván egy kicsit szituáció függő.

Van hogy elég valakinek egyszer is.

Nem lehet tudni kinél alakul ki szövődmény és kinél nem, persze nem annyira gyakoriak ezek, nekem is rengetegszer volt már tüszős mandulagyulladasom.

Kaptál gyógyszert? Mennyire voltak lázas?

2021. dec. 20. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi téves nem azt láttam.Nincs rajta. Lázas egyáltalán nem voltam. Valószínű hogy ezek a nyirokcsomóim. Remélem nem rák vagy ilyenek. Azért köszi :)
2021. dec. 20. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy héten keresztül nagyon magas lázam volt mikor tüszős mandula gyulladásom volt. Végül egy hét után erős antibiotikummal tudta a szervezetem leküzdeni. Magától nem múlt el, a láz és az erős torokfájás sem. Azóta is nagyon kell vigyáznom pld nagyon hideget nem ihatok ehetek.
2021. dec. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!