Elkaphatom egymás után kétszer a koronavírust?
Figyelt kérdés
Ha 1 hete gyógyultam ki belőle, lehetek megint pozitív?2021. dec. 19. 23:33
2/7 anonim válasza:
Nem megint vagy pozitív, hanem még mindig..
3/7 anonim válasza:
Vagy nem gyógyultál még meg vagy pedig poszt covid.
4/7 anonim válasza:
Hát 1 hét elég esélyesen inkább simán azt jelenti, hogy még nem gyógyultál k ibelőle.
Dee egyébként igen, simán elkaphatod többször is. Bátyám 3x kapta el és 00000000000 antitestje volt még azután is.
5/7 anonim válasza:
1 hét alatt nem,mert kb fél évig "mentes" vagy a betegség alól. Magyarán a szervezeted/immunrendszered kb fél évig emlékezni fog rá erre a vírusra. Ha 1 hét alatt megint rosszul érzed magad az vagy még nem gyógyultál meg vagy másik vírust (nem koronát) kaptad el.
6/7 anonim válasza:
Én is így jártam, meggyógyultam koronavírusból és megint beteg vagyok.
7/7 anonim válasza:
5ös, amit írsz az csak elmélet, a valóságban egyáltalán nincs semmi biztosíték arra, hogy a szervezet újra felismeri a vírust. Több olyan esetről is lehet tudni, de nekünk csalásban is előfordult, hogy 1-2 hónapon belül újra, igazoltan elkapta a covidot és ugyanúgy megtépte mint első alkalommal, és utána is 0 antitest volt a vérében.
Radásul mivel több variánsa is van, ha a betegség miatt védetté is válsz az egyik ellen, a másik variáns még ugyanúgy megbetegíthet, mert azellen semmilyen védelmed nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!