Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A nátha miértt csak az arcom...

A nátha miértt csak az arcom jobb oldalát éri? Normális ez?

Figyelt kérdés

Ha náthás vagyok (vagy bármilyen taknyolós, tüsszögős betegség jön rám) ugyanazok a tünetek. Az orrom bedugul, csiklandozó, facsaró érzés van benne, és sokat tüsszentek. Egyébként semmi rossz közérzet, az orrfacsarásból jövő nagyon kellemmetlen érzés az ami inkább ágyba szokott vinni engem.

Viszont ez mindig csak az arcom jobb oldalán hat rám. Az orromnak csak a jobb üregét éri a csiklandozó érzés, de olyan szinten, hogy "felmegy" a szem üregem területére is. Olyan mintha zsibbadna, a szemem ilyenkor sokat könnyezik, sokszor be kell csuknom, megmasszírozni a területet stb.. hogy jobb legyen.

Bal oldalt meg kb semmi. Max ott is kicsit dugul vagy taknyos vagyok. De ennyi. Ez miért lehet?

2021. dec. 18. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress fel egy orvost az biztos meg mondja.
2021. dec. 18. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
kép
2021. dec. 18. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
arcüreggyulladás
2021. dec. 18. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!