Lehet ez vakbèlgyulladás?
Kèt napja èjjel èles fàjdalomra keltem gyomorba ,azonnal wc majd szó szerint mintha pisiltem volna úgy ment a hasam. Ezt kb 2 óra hosszat majd vissza aludtam másnap először pèpes majd normàlis szèklet, èjjel erős ès hangos haspuffadás pukik kísèretèben újra vizes hasmenès. Hányinger de csak bokákolás.Aztán reggel a kisfiam is produkált egy hasmenèses utána nem sokkal kocsonyás szèkletet ezèrt orvosnál kezdtük a napot.Engem is megvizsgált a doki.Megnyomta a hasam ott nyomásra nem fàjt. Előtte kórhàzba voltunk a kisfiammal doki azt mondta onnan szedhettünk össze vírust.Volt is a rèszünkön rotás kislány
Haza jöttünk megint vizes hasmenès , ès vese fele is kiterjed jobb bordaív alatt beszúr pihenèskor, közben megjött a menstruációm is.
Hőemelkedés nincs.
leginkább jobb bordaív alatt èrzem a szúró fàjdalmat de sokszor vissza irányul a gyomorba,köldök fele is,ha sétálok akkor nem fàj, hirtelen mozdulatra sem,viszont este meleg zuhany után kissé erősödött.
Sok helyen olvastam hogy hasmenés , hányinger,jobb oldali fájdalom lehet tünete vakbèlgyulladásnak.
Fèlek nem veszem észre ha esetleg vakbèlgyulladás.
Ez megnyugtató Köszönöm szèpen
❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!