Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gusztustalan kérdés, de több...

Gusztustalan kérdés, de több napos, ám nem penészes zsömlétől mehet a hasam? A hasfogó segíteni fog (Lopedium)?

Figyelt kérdés

Tegnap ettem 2 szendvicset zsömléből (reggeli, vacsi) és ma reggel is abból a zsömléből reggeliztem. Valamikor hétfőn vagy kedden vettem és nem penészes.

Tegnap valahol délutánfele kezdett fájni a hasam és volt hasmenésem is. Éjfélkor is ment a hasam. Ma reggel is volt egy hasmenésem. Terveztem elmenni kirándulni, de így nem mertem elmenni.

Ebédre ettem pattogatott kukoricát és utána megint volt hasmenésem, kétszer (nem egymásután hanem kb 2 órás különbséggel). Elég frusztráló, mert azt hittem a pattogatott kukorica segíteni fog.

Lehet mégis rossz volt a zsömle? Ha nem penészes a zsömle attól okozhat hasmenést? (Nem vagyok lisztérzékeny, arra célzok, hogy lehet e romlott attól hogy nem penészes)

Holnap olyan programom lesz ami ki van fizetve és nem szeretném lemondani, szerintem beveszek hasfogót, remélem az segít, mert nagyon kulturált a hely ahol leszek, nem szeretnék ott ilyenért a toalettre menni. Vagy megvan az esélye hogy a hasfogótól függetlenül megy majd a hasam?

2021. dec. 18. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sima üres zsemle nem okozhat ilyet. ( gondolom a szedvics többi alapanyaga friss volt/ hűtőben tárolt).

Nem lehet más?

Ha mégis a zsemle a ludas,holnapra már ki kell ürülnöd,de biztos ami zicher én bevennék hasfogót,legalább kettőt.

2021. dec. 18. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Az egyetlen újdonság az, hogy disznósajtot is tettem tegnap és ma reggel is a szendvicsembe és ezt sosem szoktam enni. De december 23-án jár le.

Tegnap ebédre rendeltem a szokásos helyről, tészta volt meg csirke és ezen volt sajtkrém. Megmikróztam. De emlékeim szerint ettem ilyesmit korábban is tőlük és nem ment a hasam.

Akkor lehet a disznósajt volt a ludas? Mert olyat nem ettem évek óta, sőt, nem is emlékszem, hogy ettem e valaha disznósajtot.

2021. dec. 18. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pirítóst meg főtt krumplit kkell emmi, az fogja meg a hasat.
2021. dec. 18. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2

Inkább az lehet. De túl nagy baja nem lehetett,mert hánytál volna mellé. Lehet átcsapott mert zsíros volt.

2021. dec. 18. 17:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Fent vagyok úgy este 11 óta. Azóta már nem is tudom hányszor ment a hasam. 4-5 alkalom lehetett kb. Elalvás előtt 37,8 volt a testhőm.

Ébredés után valamivel 37,6 volt. Most megmértem, 37,8. Gondolom a sok hasmenéstől.

Van itthon hasmenésre való por abból ittam egyet éjfélkor, Lopediumot csak reggel veszek be mert addig is hadd ürüljön, de ez borzalom, semmit nem alszok így. Most is megyek a wcre.

2021. dec. 19. 02:09
 6/6 anonim ***** válasza:
A hasmenéstől nem kéne hőemelkedésnek lennie,akkor ez már valami más is lehet. Így már nem javaslom a hasfogót mert ki kell ürüljön a cucc. Esetleg széntabletta ha van,az megköti a méreganyagot. Én ( akármennyie is bosszantó) lemondanám a programot és otthon maradnék. Rengeteg folyadék ( tea és ne víz mert ionok meg cukor is kell) és sós vizes krumpli esetleg pirítós,üres rizs diéta.
2021. dec. 19. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!