Vizeletbe nyomokban fehérje található? Súlyos lehet ?
Nem jó, a veséddel lehet valami. Ha csak nyomokban, akkor talán nem súlyos.
Állapotos vagy?
Nem biztos, hogy olyan nagy a baj! Lehet, hogy csak tartós stresszhatás ér a mindennapokban. (Test és lélek szorosan összefügg.) ezt hívják pszichoszomatikus tünetnek.
Változtatni érdemes valamit a teherviselési szokásaidon. Hétköznapjaidban minden rendben van az emberi kapcsolataiddal? Megélhetésed mennyire biztosított? Milyen légkör vesz körül otthon? Egyedül élsz vagy kapcsolatban?
Én is aggódtam nagyon a közelmúltban (szerencsére elkerültem a pozitív eredményt. Én attól féltem, hogy méhnyakrákom vagy petefészekrákom van.)
Hétfőn délután nyugtatott meg az orvos, hogy nincs további teendő, jók az eredményeim. Hihetetlen mély álomba zuhantam aznap nagyon korán este és szinte egyhuzamban, mélyen aludtam reggelig.
Anyukám nem túl régen halt meg rákos daganatban. Valami petefészek tumora lehetett. Két és fél évig szenvedett, mire elhunyt, 2019. nyarán.
Üdv:
47/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!