Hogyan lehet felismerni az emberen hogy fuvezik rendszeresen?. Most nem a külső dolgok érdekelnek, hanem a viselkedése
Hat en csak a szagbol vettem eszre, akarhanyszor talalkozom azzal a bizonyos ismerossel, mindenebol dol a fuszag :D
De se kinezetre, se viselkedesre nem latszik rajta semmi, mondjuk nem szoktunk ugy talalkozni, hogy be van allva (szerintem, aztan passz). Vagy lehet, hogy ugy nem szoktunk talalkozni, hogy jozan? Ki tudja. Ebben a tarsasagban, ahova o is eljar velunk, soha nem lattam meg szivni, az tuti.
3-as vagyok, en eletemben egyszer probaltam ki a fuvet, de feszult lettem tole es meg hanytam is, rossz elmeny volt.
Akik mar hozza vannak szokva, azokon sztm annyira nem latszik. De gondolom be lehet tepni ugy, hogy a vilagodat nem tudod es az latszik, mennyisegtol fugg biztos.
Most az, hogy ki mitol lesz idegbeteg...volt anno egy ismerosom, o ha ivott,akkor egy agressziv fasz lett.
Nagymértékben emberfüggő az hogy kiből mit vált ki egy adott szer fogyasztása. A fű az egy nyugtató/tompító hatású szer. A fogyasztónak jó kedve lesz általában tőle, belassul számára az idő, és elkalandozik a saját gondolatvilágában. Ezért direktben elég kicsi az esélye annak, hogy valakiből idegességet váltana ki.
Bár azért nincs is teljesen kizárva (ahogy pl 5-ös írja) csak nem ez a jellemző.
Viszont "áttételesen" az aki füvet használ rendszeresen, az megszokta már a fű okozta nyugalmat / leszedált érzést. Ha épp kifogy a fű, akkor pedig jöhet a kattogás - az idegeskedés.
Vagy attól is eléggé ideges lehet valaki, hogy aznapra már eltervezte pl hogy szívni fog - de ez mégsem jött neki össze. Lehet lehúzta valaki, vagy nem volt épp a dílernél cucc, stb-stb. Tehát ha valaki rajta van, és nem jut hozzá - ott már a függőknél simán kiválthat a hiánya feszültséget/idegességet is.
Ami még előfordulhat az az hogy manapság a fekete piacon kapható fű van hogy nem teljesen tiszta. Van hogy ráfújkodnak dizájner drogokat (amiből pl a herbál is készül) de csak nagyon kis mennyiségen. Így emelik meg pl a természetes fű hatóerejét, vagy csak űber brutál cuccot akarnak csinálni, hogy jobban rákapjanak a fogyasztók. Azonban ezeket a szinti kanna porokat nem nagyon lehet pro mód ráfújni a zöldségre, és van amelyiktől "rosszabb" hatású lesz az így kezelt fű - mint alapból. Ezeknek a mellékhatása végett simán lehet hirtelen bezombult állapot, vagy szapora szívverés, pánikrohamok, rosszullétek.., stb. Viszont ezek ebben az esetben nem a marihuana hatása miatt vannak - hanem azért mert más (szintetikus) kábítószerekkel van megspékelve a (természetes) cucc. Manapság azonban nem lehet tudni hogy ki, és hogy, és hol - futhat bele ezekbe - mert ugye a fű a fekete piac/alvilág kezében van (ezért pedig alapból ellenőrizhetetlen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!