Darko1998 kérdése:
Székrekedés 2 hete. Szinte semmilyen széklet nincs. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy körülbelül két hónapja előfordultak olyan fájdalmak a gyomromban, hogy majdnem sűrgősségin kötöttem ki (5 alkalommal), és az elmúlt két hétben semmi székletem nincs. Próbáltam a rost gazdag ételeket, gyógyszereket, hashajtót, glicerines kúpot, és még mindig semmi. Mit kéne tennem? Van valami mód arra, hogy mégis meginduljon a wczés? Előre köszönöm a válaszokat2021. dec. 16. 04:05
1/19 A kérdező kommentje:
Valamint tapasztaltam kisebb hőemelkedést is, és esténként nagyon keveset alszok. Ha három órát sikerül, akkor örülök. Nagyon le vagyok gyengülve emiatt
2021. dec. 16. 04:20
2/19 anonim válasza:
Egyél sok húslevest és szilvásgombócot. Ha ekkor sem akkor háziorvos ad bemutalót a gastroenterológiára ahol megtükrözik (kamerával megnézik) a vastagbeled. 10 perc az egész csak elő kell készíteni magad hozzá. Általában nem szokott baj lenni de nem tudni mitől lehetnek fájdalmad.
3/19 anonim válasza:
Ha pedig hőemelkedés is van akkor még inkább doki.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Kipróbálom a húslevest.
2021. dec. 16. 04:46
5/19 anonim válasza:
Azert mar 2 het utan csak el kene menni a dokihoz, mar tul vagyunk az otthoni praktikakon... Nem gondolod?
Nem nagyobbodott meg a hasad?
6/19 anonim válasza:
Szerintem is hívd az orvost mielőbb.
7/19 anonim válasza:
Ha még aktuális akkor én a káposzta levet ajánlom, attól általában mindenkinek meg indul..
8/19 anonim válasza:
Glicerines kúp, és sok folyadék. De tényleg sok!
Ha félórán belül nem indul meg, akkor újabb kúp. Ha így sem indul meg egy újabb órán belül, akkor mindenképpen orvos!
9/19 anonim válasza:
Már kórházban kéne feküdnöd evvel.
10/19 anonim válasza:
Ez mar szerintem sem a hazi praktikak ideje. Menj orvoshoz minel hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!