Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vesebeteg lennék?

Girlll3 kérdése:

Vesebeteg lennék?

Figyelt kérdés
Ma kaptam kézhez leletet. Az EGfr:66%. 90 felett normális. 60 alatt szoktak orvoshoz menni kontroll miatt tudtommal. Az inzulinom, a húgysavam és a GOT és GPT értékem is magas volt. Érdemes ilyen veseértékkel nefrológushoz fordulni?

2021. dec. 11. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért nem az orvosodat kérdezed, kérdező???
2021. dec. 12. 12:20
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es ez egy anonim oldal! Olyat kérdezek, amilyet akarok. Egészség kategória! Ha nem tetszik, ne kommentelj! Ennyi. Majd ha lesz pénzem újra magánba menni, akkor kérdezek az orvostól.
2021. dec. 12. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Amugy a haziorvost is megkerdezheted. Nem egy raketatudomany megallapitania, hogy az vagy e v sem
2021. dec. 12. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

12: a háziorvos NEM fizetős...

És szívsen elmagyarázza neked a lelet eredményeit.

Tényleg nem értem... Te itt az alapján akarsz tovább hipochonderkedni, hogy Gipsz Jakab kőműves, vagy Mószer Aranka CBA-pénztáros miket mondanak neked a laborleletedről...????

Anyám borogass! :)

2021. dec. 12. 16:46
 15/16 A kérdező kommentje:
A háziorvost nem érem utol mostanság! Mindig siettet és sok alapvető dologra nem tud válaszolni. Orvosságot ír fel, mindenféle általános vérkép ellenőrzés nélkül.
2021. dec. 12. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

11-es, téged miért zavar ha valaki ilyet kérdez?

A háziorvos valószínüleg leterhelt, én sem szívesen zargatnám ilyenekkel.

A válaszolók meg valószínüleg nem kőművesek meg pénztárosok, hanem lehet, hogy ápolók vagy eü iskolát végzettek. Nem tudhatod.

Én magamból kiindulva csak olyan kérdésre válaszolok, amihez értek is.

2021. dec. 12. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!