Girlll3 kérdése:
Vesebeteg lennék?
Figyelt kérdés
Ma kaptam kézhez leletet. Az EGfr:66%. 90 felett normális. 60 alatt szoktak orvoshoz menni kontroll miatt tudtommal. Az inzulinom, a húgysavam és a GOT és GPT értékem is magas volt. Érdemes ilyen veseértékkel nefrológushoz fordulni?2021. dec. 11. 20:40
11/16 anonim válasza:
Miért nem az orvosodat kérdezed, kérdező???
12/16 A kérdező kommentje:
11-es ez egy anonim oldal! Olyat kérdezek, amilyet akarok. Egészség kategória! Ha nem tetszik, ne kommentelj! Ennyi. Majd ha lesz pénzem újra magánba menni, akkor kérdezek az orvostól.
2021. dec. 12. 16:13
13/16 anonim válasza:
Amugy a haziorvost is megkerdezheted. Nem egy raketatudomany megallapitania, hogy az vagy e v sem
14/16 anonim válasza:
12: a háziorvos NEM fizetős...
És szívsen elmagyarázza neked a lelet eredményeit.
Tényleg nem értem... Te itt az alapján akarsz tovább hipochonderkedni, hogy Gipsz Jakab kőműves, vagy Mószer Aranka CBA-pénztáros miket mondanak neked a laborleletedről...????
Anyám borogass! :)
15/16 A kérdező kommentje:
A háziorvost nem érem utol mostanság! Mindig siettet és sok alapvető dologra nem tud válaszolni. Orvosságot ír fel, mindenféle általános vérkép ellenőrzés nélkül.
2021. dec. 12. 18:44
16/16 anonim válasza:
11-es, téged miért zavar ha valaki ilyet kérdez?
A háziorvos valószínüleg leterhelt, én sem szívesen zargatnám ilyenekkel.
A válaszolók meg valószínüleg nem kőművesek meg pénztárosok, hanem lehet, hogy ápolók vagy eü iskolát végzettek. Nem tudhatod.
Én magamból kiindulva csak olyan kérdésre válaszolok, amihez értek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!