Mivel tudnám a pikkely somört tünet mentessé tenni?
Az sajnos teljesen egyedi lehet, de többnyire nincs olyan. A pikkelysömör pont az a nyavalya, amelyiknél az, ami a szomszédnak használt, nem fog használni nekem. Mindent ki kell próbálni, legalább egy fél évig, és utána tovább lépni a következőre. Sajnálom szegényt (nem nagyon hallottam konkrétan sömörös gyermekről, k* nagy teher lehet neki), de ha hét éves, akkor még nem próbálhattatok ki a világon mindent ("semmi nem használ"), mert a hét év az maximum 14 félév, és előbbiek szerint max. 14 különféle szer tudott lenni. És még arra is készüljetek fel, hogy ezek a " kenőcsöt hejszeszt kénes sampont amit a bőrgyógyász irt fel neki" szerek ugye tüneti kezelések, és az ilyenekre a sömör általában úgy reagál, hogy legfeljebb visszahúzódik erőt gyűjteni, aztán kétszeresen vág vissza.
Nekem, ami használt, az a Bódi fejbőr regeneráló gél, de előbbiek szerint lányodnak vagy fog használni, vagy nem. És az is k* macerás, mert rákentem a búrámra, és ültem a meleg szobában, míg rám száradt fél nap alatt. És ezt 3 nap egymás után, és kb 3 hétig szép volt a fejbőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!