Miért szabálytalan a pulzusom ?
Figyelt kérdés
Sokat idegeskedem , számoltam a pulzusom és éreztem hogy fölgyorsúl aztán visszalassúl és újra , ez nem normális az tuti , a vérnyomás - pulzus jó , már nem érzem ahogy kicsit" megnyugodtam" de tényleg éreztem , mi volt ez ?2021. dec. 5. 20:44
1/4 anonim válasza:
Ha a légvételeddel összhangban gyorsul illetve lassul attól függően, hogy épp ki- vagy belélegzel, az normális.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom megítélni , mintha máskor is lett volna hasonló amikor megijedtem hogy valami bajom van , nem tudom hogy ilyenkor hogy lélegzek de szerintem feszűlten , stresszesen . És amikor megnyugszom a pulzus is visszaáll a normális ütemre
2021. dec. 5. 21:19
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Ha nyugodt vagy, akkor a pulzusod is rendben van. Túlságosan ráparázol a dologra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a válaszod , picit megnyugodtan. A szánt szándékkal figyelem találok eltérést , ha megfeledkezek róla akkor normális.
2021. dec. 5. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!