Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mivel győzzem meg magam hogy...

Mivel győzzem meg magam hogy nem lehet nagy baj amíg eltudok menni orvoshoz ?

Figyelt kérdés
2 napja ritmuszavart jelzett 1 alkalommal a vérnyomásmérő , az elmúlt egy hónapban többszőr volt ilyen , voltam orvosnál többszőr semmi rendelleneset nem találtak , volt rajtam 24/h ekg is. De most megint elmegyek mert parázok , csak addig majd megbolondulok az idegességtől és a félelemtől. Arra is gondoltam lehet légzési aritmiát jelzi ilyenkor , mert tudom hogy az nekem szokott lenni.

2021. dec. 4. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az pedig nem az alja. De szerintem az ekg-ra többet lehet adni.
2021. dec. 4. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Cserélj benne elemet! Mikor merül, akkor hajlamos tévedni nagyobbat is. Ne méregess! Ha nem vagy orvos, akkor csak arra jó, hogy stresszelj. Te nem tudod helyesen kiértéelni az eredményeket. Kivéve, ha kimondottan orvos javasolta, hogy x hétig írd. Akkor is: méred, írod. Nem emelemzed. Azt majd az orvos.
2021. dec. 4. 22:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy akkor amikor kidobja a 3 szív egymáson ikont , akkor mindig feszűlt voltam mérés elött- közben , és amikor nyugodtabb akkor nem mutatta , de ha ez csak véletken és mégis baj van , pl av blokk , vagy pitvarfibrilláció vagy lebegés ??
2021. dec. 4. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó a vérnyomásmérőben az ellem? Van amikor ha nem feltétlen érzekelnek jól.
2021. dec. 4. 22:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Elég friss még igen
2021. dec. 4. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha minden egyes apróság után felteszed a "de mi van, ha mégis baj van?" kérdést, és a Google-ba beírt tünetek alapján kiadott súlyos betegségektől parázol, akkor abba előbb-utóbb bele fogsz őrülni. Neked pszichológusra van szükséged. Részben a hozzád hasonlók miatt nincs elég türelme az orvosoknak a valódi betegek felé...
2021. dec. 4. 22:49
 17/19 A kérdező kommentje:
De rokonomé is kimutatta , a közös az volt hogy akkor is nagyon stresszeltem
2021. dec. 4. 22:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez stressztől van.Menj pszichológushoz ő majd megtanít kevésbé stresszelni
2021. dec. 4. 22:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Jó megyek
2021. dec. 4. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!