Lehet agydaganatom van?
Figyelt kérdés
Szóval pár napja gyenge voltam,rossz közérzet stb. ez elmúlt.most a bal szemem rángatózik néha és fáj. és ha többet mozgok szédülök és néha pár másodpercig külömböző helyeken fáj a fejem. a nyakam esténként szokott fájni (egész nap a gép előtt ülök az elmúlt egy és fél hétbe kb ki se mentem nem tudom ezt számít e)2021. dec. 3. 18:37
1/19 anonim válasza:
Meg. Bár némi józan paraszti ésszel én nem arra gondolnék legelőször...
2/19 A kérdező kommentje:
Ja és kb egész nap ülök. Köszi a választ ha valaki tud még ne habozzon :D
2021. dec. 3. 18:45
3/19 anonim válasza:
szia!
az agydaganat jelei:
-fejfájás
-szédülés, hányás
-látászavarok
-epilepsziás roham, személyiség zavar
-bénulás
nem hiszem, hogy te agydaganatos lennél, de azért nézesd meg magad egy orvossal. (amúgy ha egész nap a gép előtt görnyedsz, nem csodálkozom, hogy fáj a nyakad.)
4/19 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van és nincs agydaganatom. Utoljára ilyen rendes rosszullét kb 2 éve volt. Hányás nagyjából 5-6 éve utoljára még amikor kicsi voltam.
2021. dec. 3. 19:03
5/19 anonim válasza:
Hogyan jutottál el az agydaganatig, az egyszerű tartásproblémától?
6/19 anonim válasza:
"Utoljára ilyen rendes rosszullét kb 2 éve volt"
Akkor is agydaganatod volt?
7/19 A kérdező kommentje:
5-ös. A tartás probléma valóban de nem hiszem hogy a tartástól szédülés,gyengeség, stb lehet. De hiszek neked :D
2021. dec. 3. 19:08
8/19 anonim válasza:
mit mond az orvosod? mik a vizsgálatok eredményei? azt szeretnéd, hogy felülbíráljuk a döntését? mit szeretnél kérdezni?
9/19 anonim válasza:
Rossz tartástól lehet szédülés, az izmaid bemerevednek a sok üléstől és romlik a vérkeringés, ami szédülést okoz, plusz elmozdulhatnak/összecsúszhatnak a nyakcsigoják is ami szintén szédülést, fejfájást, nyakfájást okoz.
A gyengeség lehet edzetlenségtől vagy vitaminhiánytól, a szem rángatózás pl: magnézium hiány jele, meg B-vitamin komplexet is szedhetnél.
10/19 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál.
2021. dec. 3. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!