Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nem vagyok oltható (covid...

Ha nem vagyok oltható (covid vakcina), akkor milyen szabályok vonatkoznak rám?

Figyelt kérdés
Például, ha munkahelyen, iskolában kérnék a kötelező oltást, akkor ez felmentene a kötelezettség alól. De mi a helyzet az utazással, belföldön szórakozóhelyeken, koncerteken?

2021. dec. 2. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, és? Hormonális probléma nem jelent kontraindikációt.
2021. dec. 7. 11:25
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es

Keresel egy szakorvost, esetleg egy olyat, akiről tudod, sejted, hogy támogatná az ügyedet, és kérsz tőle egy igazolást. Itt nem akarok tippeket adni, de egy orvos tudni fogja, hogy mit írjon.

2021. dec. 7. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:

#12! Szívesen megtenném, de sajnos nem ismerek megfelelő orvosokat. Ez nem úgy megy, hogy "keresek egyet". Mégis hol?

Amúgy lenne mit támogatni, autoimmun betegségem van, de kétlem, hogy bárki megadná rá. Egyetlen embert se ismerek, aki bármire is kapott volna, pedig vannak köztük mindenféle betegek is. Hormonális problémákkal is, ezért se értem. Ez akkkkkkora csodaszer, hogy mindenkinek jó.🙄

Az enyémmel amúgy nem beszéltem erről, úgyis beadatná. Egyébként még nem aktuális, nem dolgozom olyan helyen, csak előre gondolkodom, de köszi.

2021. dec. 7. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Na, az autoimmunra pont megadják! Kolléganőm is megkapta rá. Hormonra is el lehet intézni. Kezdj el keresgélni, amíg nem sürget az idő!

2021. dec. 7. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!