Miért vannak úgy felháborodva az emberek, ha esetleg majd 4-6 havonta oltatni kell korona ellen? Ez akkora nagy trauma? Fél óra alatt megvan az egész eljárás...Az egészség meg az egyik, ha nem a legfontosabb dolog az életben...
Mivel minden oltással esélyed van valami durva mellékhatásra. 3 oltás=3x akkora esély.
Érdemes benézni a Pfizerkárosultak csoportba. Emberek bénulnak le, vetélnek el, kerülnek intenzívre szívproblémák miatt. Én egy nagyon közeli barátot vesztettem el 2 nappal oltás után.
Aki oltatni akar, oltasson, felőlem 463929 adagot is magába nyomathat, csak ne tegyék közelezővé és ne zsaroljanak olyanokkal hogy kirúgnak a munkahelyemről ha nem oltatok!
1# : De ezek kb ilyen lapos föld hívők csoportja. Ott mindenki mondhat bármit, amikor meg hozni kéne valami bizonyítékot mindenki lapít. Az orvostársadalomban nincs erről vita hogy az MRNS vakcina vég-e vagy öl....
99 % oltáspárti, 1% oltásellenes az orvosoknak kb, mégis sokan annak az 1%nak hisznek....
Védőoltásból több mint tízet kap egy gyermek 6 éves koráig, és ott van olyan ami nem ennyire biztonságos, mint a COVID vakcina, mert ebbe van 20 év kutatómunka....
Nem, nem laposföldes csoport. Mindenki saját tapasztalatot oszt meg. Van akinek csak izomláz vagy bőrpír, van akinek sokkal súlyosabb. 10 ezer fő fölött van jelenleg a csoport, kb 5 ezer emberre mondanám azt hogy tényleg súlyos mellékhatása van szóval 1-2%-a az oltottaknak. De kb a covid is ennyi embert visel meg, a 99%-on úgy megy át mint egy nátha.
Sajnos a családomban is volt komoly baj, apám majdnem belehalt a "kezelésbe" mikor bakteriális tüdőgyulladással berakták covid osztályra és covid gyógyszereket kapott.
Egy közeli barátom 2 nappal később belehalt az oltásba és a szűk baráti körömből csak 4 olyan ember van aki nem tud felkelni az ágyból hetek óta, annyira gyenge.
Szóval ennyit arról hogy a szomszéd unokatestvérének a postásától hallottam. Ezek csak azok az esetek amik a közvetlen környezetemben történtek. De abban a csoportban is az emberek a nevüket és arcukat felvállalva osztják meg a tapasztalataikat oltás után!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!