Ha az orrváladèk sárga és sűrű, és nem múlik el az orrfolyás a xiomare orr spray segíthet legalább abba hogy könnyebben tisztujon ki az orrom?
Figyelt kérdés
Már múlt hét szerda óta beteg vagyok.
Kezdődött torok kaparásal és száraságal.
Aztán orr dugulas .
Most köhögök és egyfeszt azt érzem tele van az orrom.
Most szabadságon vagyok de ha nem jön helyre holnapig akkro megyek tpp-re.
Igaz a kollégák biztos dumálnak majd hogy nem beteg vagyok csak kell még pár nap pihi.
2021. nov. 29. 12:49
1/5 anonim válasza:
Orrfújást próbáltad már? Csodákra képes.
2/5 A kérdező kommentje:
Istenem! Szerinted nem fújom az orrom?! Képzeld el hogy egy nap alatt elhasználtam egy százas zsepit. Köszi az okos kommentelèst .
2021. nov. 29. 13:12
3/5 anonim válasza:
De ez az orrspray dugulásra jó, ha amúgy nem folyik. Igyál meleg teát és fújd az orrod, ha beindul a nátha más is eltol ennyi zsepit, az a része a szar, amikor már nem folyik de még el van dugulva.
4/5 anonim válasza:
Háziorvost hívd, ha beenged, menj el, ad antibiotikumot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, már jobb egy kicsivel de nem az igazi holnap felhívom a háziorvosom és majd lesz valahogyan . Régen voltam ilyen beteg. Betegség elején a hátam de még az ujjaim is fajtak.
Igaz eddig szabin voltam, nem akartam még utána tpp is menni de mivel még nem vagyok teljesen jól muszáj lesz.
2021. nov. 30. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!