Mit szóltok ehhez? A többi lent! Egy diplomás ember írta nekem aki doktor!
A védettségi igazolványt már a legelső oltás felvétele után megkapod és az nem jár le, míg a védettséged megszűnhet, ha nem veszed fel a második oltást. Így tényleg bohóckodás az egész, hiszen olyan embernek is lehet igazolványa, aki már régen nem védett.
"(állítólag) kivédi a legsúlyosabb tünteket és csökkenti a halálozási arányt."
Ez az összes oltással így van. Vannak néhányan, akiknél nem alakul ki a megfelelő védettség. Ezen felül a vírusnak újabb és újabb mutációi lehetnek, ami ellen a jelenlegi vakcinák nem biztos, hogy ugyan olyan hatékonysággal fognak védeni. Vagyis elkaphatod a koronavírust oltottként is. Hazugság lenne azt mondani, hogy 100% védettséget kapsz.
"Márpedig a bú halálozásnak nincs szerepe a járvány terjesztésében, abban a vírus továbbadásnak van szerepe, ami ellen viszont az oltás nem véd."
Ezt a mondatot pedig nem tudom értelmezni.
“Egy diplomás ember írta nekem aki doktor!”
Van nem diplomás doktor is?
Igaza van. Ez itt az izraeli egészségügyminiszter aki figyelvén hogy a mikrofonja bekacsolva azt magyarázza a belügyminiszternek, hogy az oltási igazolványosdinak nincsen közegészségügyi jelentősége, kifejezetten az oltatlanok presszionálásának az eszközeként alkamazzák, tehát tudják ők is ahogy az orbán kormány és minden kormány a világon!
Már írt is privát üzenetet a kérdező, vagy nem tudom kicsoda, mert nem tudtam értelmezni ezt a mondatot. Ezért lehülyézett... XD
"Márpedig a bú halálozásnak nincs szerepe a járvány terjesztésében, abban a vírus továbbadásnak van szerepe, ami ellen viszont az oltás nem véd."
1.
Mi az a "bú halálozás"?
2.
"abban a vírus továbbadásnak van szerepe" <- Nem inkább "annak a vírus továbbadásában van szerepe"?
Sokan tökéletesen egyetértenek a diplomásoddal. Még orvosok is. Azért, mert pl fülorvos, lehetsaját elgondolása az oltásról, vírusról, stb.
Ha neked megfelel ee leírt valóságnak, higgyél benne.
Másokat pedig hagyjál abban hinni, amiben akarnak.
Mi a fenéért kell harcolni oltatlannak az oltást felvevőkkel?
Vagy fordítva.
Hogy a kormány milyen rendeleteket hoz, abban úgysincs egyik félnek sem beleszólása.
Ugyanez van a fidesz hívőkkel és azokkal, akik más nézeteket vallanak.
Menjetek a focipályára és ott verjétek össze az ellenfél drukkolóit. Annak kevesebb kára lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!