Féltem anyukámat. De a gyorsteszt negatív volt. Várunk a másik teszt eredményeire. Mennyire megbízható a gyorsteszt?
Testveremnek es par kollegajanak a gyogyszertari gyorstesztek ossze vissza mutattak nemelyik pozitiv nemelyik nefativat. Vegul PCR tesztje mindnek pozitiv lett.
En 11 napja nyomom az agyat egy BIOSYNEX nevut en is vettem. Negativ lett kb 1 oran belul viszont a hivatalos "mentos" gyors/PCR teszt is meg lesz kivancsi vagyok. Bar szinte biztos hogy ilyen elhuzodo magas laz csak COVID... foleg volt is igazolt kontaktom.
Szoval nekem a tapasztalatom hogy a gyorsteszt nem megbizhato. Ha biztos eredmeny kell akkor PCR.
a gyorsteszt legalabb 3-4 nap tuneteles utan megbizhatoak
a pcr teszt erzekeny, a tobbi sokkal kevesbe
az antigen gyorstesztek közül az orrban tekergetősek jobbak, mint a nyalos, köpős, bőkös tesztek, ha mar antigentesztet akarsz, de csak ha mar minimum 2 napja tuneteket mutat valaki.
Hogy van anyukád?
Akik lepontoztak egy kérdést: "nincs nehézlégzése"? meg tudnák indokolni az okát? Igazán nagyon kíváncsi vagyok. Már persze ha sikerül értelmezni a kérdést , aztán szavakat képezve válaszolni. Persze ha csak hülye gyerek vagy infantilis módon a pipát tudja nyomkodni , akkor nem kell erőlködnie, nem szeretném ha kifaradna a nagy gondolkodásban.
#11 vagyok
Szoval vasarnap megvolt a hivatalos teszt. Ott mar a gyorsteszt (amentosoke) pozitiv lett.
Ugyhogy nekem a bolti hamis negativ eredmenyt adott.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Visszajött a cpr teszt, negatív lett. És már kezzd sokkal jobban lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!