5 napja vagyok covidos, lehet szövődménye?
37,5 még nem láz, csak hőemelkedés...
Nem kéne ennyitől ágynak esni!
A frisslevegő jót tesz, és a gyógynövények is javíthatnak rajtad, meg a teázás is.
Ha bent gubbasztasz többet árt mint használ, a háziorvosokról meg no-comment!
Azt csinálják amire utasítva vannak a kamarától!
Kb mint a szalagmunkások olyanok csak emberekkel...
Sétálj a levegőn, teázz (kizárólag gyógyteák),
egyél friss zöldségeket, szalonnázz, hagymázz.
Esténként vacsora után egy órával meg egy aspirin feloldva, aztán fogmosás.
Addig is amíg a "kváziorvos" hajlandó fogadni, vagy a telefont felvenni...
Az elején a -pirineket nem javasolták, most nem tudom, mi az álláspont.
Lehet, minden lehet.
sokat kell szellőztetni, ez egy kicsit segít, ill. használhats rengeteg illóolajat.
Karantént tartsad.
Rengetegszer fertőtlenítsd a kezed, ha nem bírja a bőröd, legyen rajtad kesztyű, és azt fertőtlenítsd folyamatosan.
fedeles kukába dobd a használt papírzsepit, amit csak egyszer használj azt nejlonnal béleld ki előbb, hogy majd lezárva dobd ki (egy-két hétig akár maradhat a szobádban is lezárva a tele zacsi)!
sok teát igyál, gyömbér, méz...
És igen, lehet, szövődménye. Még enyhe lefolyású COVID-nál is előfordulhatnak később súlyos szövődmények.
Tehát ezért is kell komolyan venni, és nem félvállról venni, ha valaki megfertőződött, és enyhe tünetekkel esett át rajta.
Nem vagyok beoltva.
#3! Nyilván nem a hőemelkedéstől estem àgynak. Baromi gyenge voltam 2 napig, fájt kezem-lábam, 3 napja meg a fejem fáj annyira, h sokszor nézni is fáj.
Nagyjából egy influenzás betegséghez tudom hasonlítani, teljesen úgy érzem magam, mint máskor amikor influenzás voltam régebben. Csak akkor ez volt a borzasztó fej és szemfájás.
Én holnap megyek tesztre, én sem érzem jól magam. Már nekem is eszembe jutott, hogy tulajdonképpen bár értem a karantént, a betegeknek biztosan jót tenne egy séta kinn a levegőn, ha csak enyhe tüneteik vannak:(
Erre sajnos nincs érdemi kezelés, ilyenek a vírusok:( Támogató terápia van, a többi meg a szervezetedre van bízva.
Persze, lehet szövődménye. Egy orvosnő ismerősöm állítja, hogy az agya rosszabbul működik azóta. Van, akinek az íz- és szagérzékelése egy év múltán sem állt helyre. Sokan szívelégtelenséget kapnak tőle.
Hogy nálad lesz-e valami, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!